Quiche s medvědím česnekem a ovčím sýrem

Zdroj: Eatweeds


Na těsto:
- 1 a 1/4 hrnku špaldové hladké mouky
- 1/2 lžk soli
- 1/2 hrnku másla (100g)
- 1/4 hrnku vody

Na náplň:
- 2 vejce
- 200 ml smetany na šlehání
- 125 g ovčího sýra
- 250 g mraženého medvědího česneku (nebo čerstvého, ale to je jarní záležitost:-)
- sůl na dochucení

Postup:
- Nejprve připravíme těsto, smícháním všech surovin v kuchyňském robotu. Těsto vyválíme a přendáme do vymazané kulaté formy a dáme na půl hodiny do ledničky.

- Předehřejeme si troubu na 220C.

- V míse smícháme vejce se smetanou, rozdrobíme ovčí sýr a přidáme špetku soli.

- Rozmražený medvědí česnek osmažíme na pánvi, stačí jen pár minut a přidáme k ostatním surovinám.

- Vše promícháme a náplň opatrně vylijeme na těsto a dáme péct na půl hodiny.