Parmezánové krekry s rozmarýnem

Zdroj: A little Saffron 






Ingredience:
- 1 hrnek špaldové mouky
- 1/4 lžička soli
- 50g strouhaného parmazánu
- 4 lžíce olivového oleje
- 4 lžíce mléka
- čerstvě namletý pepř
- sůl
- 1 větvička rozmarýnu (nasekáme lístky na malé kousky, bez stonku)

Předehřejeme troubu na 200C.

Na plech dáme pečící papír.

Mouku, sůl, parmazán, olej, mléko a pepř dáme do mísy a vše promícháme, buď vařečkou, nebo rukama. Těsto by nemělo být lepkavé, pokud se lepí, můžeme přidat ještě trochu mouky.



Těsto rozválíme na ploše, kterou posypeme moukou.



Těsto posypeme nasekaným rozmarýnem a zlehka rozmarýn přitlačíme do těsta, nebo ho přejedeme ještě párkrát válečkem. Nařežeme čtverečky a pak je přendáme na plech a zlehka posypeme solí.



Pečeme cca 10 minut.